Allround Marketeer

ALLROUND MARKETEER | MARKETING EENMANSLEGER

Vanavond weer niet uit eten met je partner – want ja je moest een aparte designer voor je content inhuren; een specialist die de targetting voor je Facebook en andere social ads kon doen en dan nog die foto en videograaf voor de bedrijfsfilmpjes.

Waarom zou je een duur peloton inschakelen als je een commando kan inhuren die jouw missie uitvoert? Persoonlijk contact en alle know-how plus de techniek bij een persoon.

Op deze pagina kan je het volledige project omtrent Blenderfy – de draagbare blender vinden! En waarom Benjamin (De eigenaar) voor mij koos in plaats van allemaal losse bedrijven.

EEN VOOR ALLEN, ALLEN VOOR EEN!

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Ik ben elke dag beschikbaar als je appt om je advies te geven en mee te denken over je werkzaamheden.

CREATIE & STRATEGIE

Wij zullen een smart doelstelling(en) opstellen en aan de hand hiervan een strategie en content ontwikkelen.

GERICHT KLANTBEREIK

Er zijn vele opties om jouw klantbereik en uiteindelijk conversie te verhogen. Samen kijken we naar de meest duurzame weg.

10 JAAR
MEDIA-ERVARING

Ik heb alles van Adobe Photoshop, Premiere Pro en nog veel meer. Dan nog te zwijgen over de camera’s en andere abonnementen die we kunnen inzetten voor jouw doel.

Allround Marketeer | De aftrap van het project

Benjamin van Blenderfy en ik begonnen met een koffie om even af te tasten of wij ook echt bij elkaar passen of niet. De klik was er al gauw en we konden niet wachten om het project op te starten. Er moest veel gerealiseerd worden. De diverse ‘hoofdstukken zijn klikbaar’ dus ben je benieuwd naar een specifiek onderdeel dat vanuit het eenmansleger abonnement gemaakt is dan klik je en voila.

Zoals je ziet, heb je voor het bovenstaande normaal gesproken een ‘leger’ aan specialisten nodig! Met het eenmansleger abonnement van de MarketingFundatie verandert dat. Naast de bovenstaande zaken hebben we ook nog veel sparring sessies en trainingen gedaan zodat alles consistent door kon blijven lopen.

Product Fotoshoot

Ben ik gingen op een zaterdag om 12 uur naar de Jumbo om zoveel mogelijk Smoothie ingrediënten te halen. Daarna hebben we mijn portable fotostudio opgezet; lekker muziekje erbij en om 8 uur ‘s avonds hadden we een bak van 100 foto’s waar we het E-Book en de content op sociale media mee kunnen maken.

Naast het feit dat we super effectief te werk gingen hadden we een heel erg gezellige dag.

Fotoshoot met de Blenderfy modellen

De modellen kan ik helaas niet voor je regelen want Benjamin had al een hoop hulp vanuit zijn achterban om dit project op voeten te zetten maar als Allround Marketeer/Content Creator kan ik zeker een creatieve fotoshoot/videografie opdracht uitvoeren.

Op een woensdag werd mijn portable fotostudio weer opgezet. Deze keer met een rookmachine en extreem veel kunstmatig licht. Wederom hadden we weer een gezellige dag en een bak met foto’s en video’s voor de website en de reclame campagnes die hierna opgezet moesten worden.

Je kan wel met stockfoto’s werken namelijk, maar de real deal is veel beter en authentieker.

De website

De website voor Blenderfy is gemaakt vanuit een Shopify thema. Er is gekozen voor Shopify omdat het zeer makkelijk samenwerkt met allerlei API’s waaronder de API voor Post NL fullfillment waardoor de orders direct doorgezet worden naar Post NL en de klanten hun bestelling de volgende dag thuis hebben.

Naast een functioneel ontwerp dat responsive werkt op mobiel, tablet en desktop is er veel aandacht gestopt in het verkrijgen van reviews over het product en natuurlijk de storytelling op een leuke manier neerzetten.

Wat vindt Benjamin van het ‘Eenmansleger Abonnement’?

Benjamin Mellies

CEO | Eigenaar

Blenderfy

Ik was in contact met diverse partijen voor het opzetten van de campagne voor mijn portable Blenders. Hierbij moet je denken aan een apart persoon voor het ontwerpen van content etc. voor de website, een aparte foto- en videograaf en adviseur voor social advertising een allround marketeer met de kunde die ik zocht had ik nog niet gevonden.

Op een gegeven moment zag ik via Facebook Frank zijn filmpje over het marketing eenmansleger langskomen en toen dacht ik: ”dit heb ik nodig!”. Ten eerste is het zeer kosten efficiënt want Frank heeft alles van Adobe (Photoshop en Videobewerkingsprogramma’s en weet hier snel mooi resultaat mee neer te zeten) en hij heeft als docent Online Marketing ook nog alle know-how over het opzetten van marketingcampagnes en geeft ook graag zijn ongezouten mening.

Ik dacht eerst is het überhaupt mogelijk dat een persoon alles doet wat een marketingbureau normaal qua contentcreatie en marketingadvies over meerdere personen verdeeld, maar het is mogelijk!

Ik ben erg dankbaar voor alle middagen die we in Blenderfy gestoken hebben en de resultaten van de shoots en het samen werken aan de website hebben een steady base neergezet voor Blenderfy.

SmoothyLicious E-Book

Elke bezoeker van je website is een potentiele klant! Het zou stom zijn om diegene weg te laten gaan zonder gegevens te krijgen. Als allround marketeer noem ik dit een ‘tripwire product’ Dit is iets wat je gratis weggeeft. Dit moet zo goed zijn dat mensen hun informatie wel echt achter willen laten en zich willen inschrijven.

Wil je het hele boek zien? Download hem dan even op de Pagina van Blenderfy.

Reclame Video | Social Advertising

Tegenwoordig ben je nergens meer zonder adverteren. Het is echt niet zo dat als jij een website hebt dat de klanten zitten te springen om jouw producten te gaan kopen. Je zal moeten adverteren via Google of via Sociale Media.

Voor Blenderfy zijn we full-focus gegaan op social advertising via Stories op Instagram en Facebook als begin. Hiernaast zie je de advertenties die mensen van Instagram en Facebook naar de site lokken.

Wat kost het?

Jij bent een start-up of MKB-er die een constante flow van content met een achterliggende strategie nodig heeft.

Jij krijgt mijn kennis en kunde plus technische voordelen 4 uur per week elke week een maand lang voor €799,- excl. btw.

De Minimale afname van dit abonnement is drie maanden. Binnen die drie maanden zetten we een groot project op en leveren we diverse uitgebreide producten op (Reclame video’s; voorraad aan content; E-book etc.). Het project hierboven van Blenderfy werd uitgestreken over een periode van 4 maanden.

Keer een koffie doen om de mogelijkheden te bespreken? Schroom niet en neem contact op.

Wat zit er allemaal in het pakket?

  • Advies op gebied van content ontwikkeling en marketingdoelen;
  • Content ontwikkeling in de breedste zin (Foto & Videografie);
  • Bouwen van landingspagina’s in WordPress (Of andere CMS);
  • Ondersteuning vanuit professionele Adobe programma’s; (Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects).
  • Sparringpartner voor al je marketingdoelen en content wensen;
  • Trainingen in bepaalde skills zoals targetting voor Social advertising binnen Facebook en Instagram.