BINNEN EEN MAAND JOUW SITE ONLINE

Je hebt geen website; of een zeer trage onduidelijke slecht vindbare website. Het is alsof je een stijlloze winkel binnenkomt zonder begroet te worden door de medewerkers die ook nog eens op hun mobiel zitten en geen aandacht voor je hebben.

Consequentie: minder omzet, slecht imago, kortom je loopt klanten mis of ze krijgen een verkeerde indruk van jouw bedrijf -niet de bedoeling dus!

Een goede website is een mix van een mooi design, gebruikersgemak, overtuigingskracht en SEO voor de vindbaarheid.

Zie in het filmpje hoe ik dit heb aangepakt voor Tisto Nederland!

JOUW MERK MAG ER WEZEN

OVERTUIGINGSKRACHT

Binnen de marketing wordt vaak gekeken naar de overtuigingsprincipen van Cialdini. Dit zijn technieken om men te overtuigen van jouw expertise en vervolgens zaken met jou te gaan doen.

STERK IMAGO

Met een goede website en goede storytelling zet jij je imago als ondernemer neer. Het design, de afbeeldingen en het verhaal zorgen er samen voor dat jouw imago wordt neergezet in het brein van de potentiële klanten.

MEER OMZET

Je website is overtuigend, jij hebt het imago de ideale zaak te zijn om het product of dienst aan de potentiele klant te mogen leveren. Logisch gevolg is meer omzet en tevreden klanten die ook weer nieuwe klanten doorsturen.

WEER EEN KANS GEMIST

Je zit al tien seconden te wachten tot de site bijna geladen is zodat je dat mooie product kan afrekenen. Het is als te lang wachten op je eten in dat (nu niet meer) zo leuke restaurantje. De maaltijd is nog niet op, maar je geduld wel. Je voelt je daarna ook bezwaard om eigenlijk nog iets anders te bestellen want het duurt allemaal toch te lang. Je weet zeker dat je hier nooit weer gaat komen!

De bovenstaande situatie is heel makkelijk te vertalen naar een slecht presterende website. Het imago gaat eraan en mensen haken af; dingen die je niet wilt! Bekijk in het filmpje hoe ik de site van Tisto heb gemaakt en dit ook voor jou kan doen!

MIJN VISIE OP WEBSITES

WELK PAKKET PAST BIJ JOU?

ENTERPRISE

 • Meer dan 10 Pagina’s
 • Strategisch Functioneel Ontwerp
 • Responsive (mobiel, tablet & desktop)
 • Zelf te besturen (Persoonlijke Training Inbegrepen)
 • 3 Mock-ups (Ontwerp richtingen voor jouw site)
 • Beveiliging
 • Koppeling met Google, Facebook & LinkedIn voor marketingdoeleinden
 • Marketingtraining (Teksten & Social Content 6 uur)  
 • Extra support: 4 uur (Strippenkaart)

v.a. €2500

BUSINESS

 • Max 10 Pagina’s
 • Strategisch Functioneel Ontwerp
 • Responsive (mobiel, tablet & desktop)
 • Zelf te besturen (Persoonlijke Training Inbegrepen)
 • 2 Mock-ups (Ontwerp richtingen voor jouw site)
 • Beveiliging
 • Koppeling met Google, Facebook & LinkedIn voor marketingdoeleinden
 • Marketingtraining (Teksten & Social Content 4 uur)  
 • Extra gratis support: 2 uur (Strippenkaart)

€1750

ENTREPENEUR

 • 5 Pagina’s
 • Strategisch Functioneel Ontwerp
 • Responsive (mobiel, tablet & desktop)
 • Zelf te besturen (Persoonlijke Training inbegrepen)
 • 2 Mock-ups (Ontwerp richtingen voor jouw site)
 • Google Analytics
 • Beveiliging
 • Koppeling met, Facebook & LinkedIn
 • Marketingtraining (Teksten & Social Content 4 uur)  
 • Extra gratis support: 2 uur (Strippenkaart)

€1200

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER WEBSITES VAN DE MARKETINGFUNDATIE?

Bas Haak

COO | Chief Operations Officer

Tisto Nederland

”Al tijden was ik aan het worstelen met mijn website. Wanneer ik iemand naar mijn website verwees verontschuldigde ik mijzelf door te zeggen dat de website nog niet klaar was. Weinig trots, maar ook de kennis van het website bouwen ontbrak. Nadat ik op mijn verjaardag de ramen heb gelapt bij de zaak, loop ik Frank tegen het lijf. Na een korte voorstelronde beginnen we al snel over onze bedrijven te praten. De klik is er vanaf het eerste moment en daarom was het voor mij niet moeilijk om Frank te contacten via LinkedIn en al snel volgde een uitnodiging bij hem thuis. 

Wat mij direct opviel was Frank zijn enthousiasme en oprechte interesse zowel persoonlijk als zakelijk. Al snel zaten we samen achter zijn computer om eens naar mijn website te kijken. We konden gelijk aan de slag, Frank stroopte zijn mouwen op en had mij helemaal meegenomen in zijn enthousiasme, binnen drie uur stond er een super gave nieuwe homepage!

Het eindproduct was de nieuwe homepage, maar dat was misschien nog niet eens het mooiste resultaat. In die drie uur tijd heeft Frank mij meegenomen in elke stap van het bouwen van een goede website. Een duidelijke uitleg over waarom je iets doet en ook echt laten zien hoe je iets doet, zodat je het de volgende keer zelf kan, hoe waardevol is dat! Na deze middag heb ik Frank opdracht gegeven om de hele website van TiSTO Nederland aan te pakken”…. Zie de website van Tisto door te klikken op de onderste knop.

BINNEN EEN MAAND JOUW WEBSITE OP GOOGLE

Jouw nieuwe website hebben we samen binnen een maand online. Ik ontmoet je dan ook graag, dit kan via Teams maar natuurlijk het liefst persoonlijk. Ik voel graag aan wat iemand wil en wil graag de uitstraling van jouw bedrijf zo goed mogelijk neerzetten qua design en storytelling.

Na de kennismaking of tijdens de kennismaking begin ik direct al met het ontwerpen van jouw website. We onderhouden nauw contact via de app en ik neem je mee in het designproces. Zelf ben ik natuurlijk ook ondernemer en groei is iets waar we graag naar kijken. In plaats van alleen naar het huidige moment te kijken ga ik ook graag voorbij de horizon en nemen we jouw lange termijn doelen mee in het ontwerp zodat jouw website futureproof is.

Hieronder lees je wat ik naast snelheid en een mooi design de belangrijkste details vind van een website. Natuurlijk kan dit aangevuld worden met persoonlijke wensen zoals een webshop! Zie hieronder enkele projecten van de MarketingFundatie.

WEBSHOPS VAN DE MARKETINGFUNDATIE

BLENDERFY

”Blenderfy! De draagbare blender” is een project waar de Marketingfundatie een groot aandeel in heeft. Van fotoshoots tot storytelling en webdesign. Bekijk deze prachtige site en de marketing en storytelling ervan hier.

HERBAL4YOU

Herbal4You wilde het merk nieuw leven inblazen en een upgrade van hun Lightspeed website naar WordPress. Een meertalige website met diverse state of the art functies Klik op de knop hieronder om de webshop te bekijken.

DE CRUCIALE ELEMENTEN VAN JOUW WEBSITE

GOOGLE

Jouw bedrijf moet natuurlijk vindbaar zijn op Google want dat maakt het gemakkelijk voor de klanten jou te vinden.

STORY TELLING

Een goed prikkelend verhaal vertellen is het halve werk. De doelgroep moet inzien dat jij de oplossing bent en niet de concurrent.

IMAGO

De snelheid, beelden en het taalgebruik zijn enkele details om jouw imago mee neer te zetten. Jij moet erkend worden.

SEO

Search Engine Optimalisatie is het vindbaar maken van jouw website als mensen een bepaalde zoekopdracht doen. Dit is een langdurig proces.

ALLE DEVICES

Jouw website moet snel en mooi zijn zowel op mobiele telefoons, laptops, dekstops en tablets.

LEAD GENERATIE

Als een potentiele klant niet meteen contact opneemt of een product koopt, wil je tenminste dat ze klantgegevens achterlaten.

OVERTUIGING

Vanuit de overtuigingsprincipen van Cialdini zijn er enkele technieken om jouw doelgroep te overtuigen.

LANDINGSPAGINA’S

Een betaalde campagne laat mensen op een speciale pagina komen die men overtuigd om zaken te doen met jou!

LATEN WE EEN DIGITALE KLIK CREEREN

Je leert iemand net kennen en er vallen zeer ongemakkelijke stiltes in dit eerste contact. Pijnlijk he? Soms is de chemie gewoon ver te zoeken.

Jouw product of dienst kan je zo saai maken als je zelf maar wilt. Dat wil je dus niet! Door middel van goede storytelling en een esthetisch perfect design maken we van jouw product of dienst iets extraverts en enthousiasts. Enthousiasme werkt aanstekelijk namelijk en dat willen we overbrengen op jouw klant.

Laten we kijken of wij een klik hebben en die vervolgens kunnen overbrengen op jouw doelgroep!

DE WEBSITE CHECKLIST

EEN WEBSITE IS NET EEN HUISDIER, VERZORG HEM GOED

Een goede website ontwerpen en bijhouden is tegenwoordig een behoorlijke taak. Ik vergelijk het zelf altijd met een huisdier, je moet er echt goed voor zorgen dan worden jij en je site namelijk samen gelukkig.

In de wereld van SEO, SEA, Storytelling en design kan je een hoop goed doen, maar ook fout. Download de checklist en vergeet geen enkel detail meer bij het opzetten van een top-website!