MOOIE CONTENT MAAR HET KRIJGEN VAN VOLGERS OP INSTAGRAM LUKT NIET?

Met de Instagram Groeiservice van de MarketingFundatie groeien we jouw Instagram account maandelijks met 300 tot 1000 echte volgers uit de doelgroep.

Op deze manier kan jij lekker focussen op je business en zorgen wij dat jij echte volgers uit jouw doelgroep krijgt en dus logischerwijs meer leads om business uit te genereren.

Bekijk in de video hoe dit in zijn werking gaat! Of probeer het direct 1 maand kostenloos!

JIJ FOCUST OP JE BUSINESS. WIJ OP JOUW INSTAGRAM GROEI

MEER BEKENDHEID

Door jouw doelgroep te vinden op o.a. locatie en bepaalde hashtags genereren we op een organische manier meer bekendheid voor jouw account.

MEER VOLGERS

Je zal al snel een groei van tussen de 300 en 1000 volgers waarnemen. Bij accounts waar ook mooie visuele content geplaatst wordt is de groei het meest zichtbaar.

LEAD GENERATIE

Afhankelijk van je business worden sommige van deze volgers uiteindelijk geprikkeld om jouw product of dienst af te nemen want tja.. je account straalt nu autoriteit uit.

JIJ WORDT GEVONDEN

Je groeit organisch je doelgroep. Mensen ontdekken jou wellicht praten ze over je content en delen het met andere mensen.

STERKER IMAGO & AUTORITEIT

De doelgroep neemt sneller iets aan van een account dat veel volgers, likes en interactie heeft. Samengevat: een goede uitstraling.

FOCUS OP JE BUSINESS

Omdat jij niet meer hoeft te focussen op Instagram groei kan je op je echte bedrijfswerkzaamheden focussen.

HOE WERKT DE INSTA GROEISERVICE?

Ik zoek uit waar jouw doelgroep zich qua locatie bevindt; welke hashtags zijn interessant vinden en welke accounts zij nog meer volgen. Op basis hiervan maken we een lijst en zal ik interactie aangaan met de geselecteerde accounts.

Deze service werkt effectief na een minimale afname van drie maanden. Na die periode zie je duidelijk een groei van de volgers en wellicht ook al de eerste klanten die jou ontdekt hebben via Instagram en je product of dienst beginnen af te nemen.

WAT KRIJG JE?

  • Strategie check
  • Video/Telefonische Intake
  • Post advies
  • Targetting op hashtags
  • Targetting op gebruikers
  • Targetting op locatie
  • Tussentijdse optimalisatie
  • Targetting bijsturen
  • Groeirapport

PRIJS PER MAAND €129,- €89,-

Nu 14 Dagen Gratis

BEN JIJ WEL EENS ERGENS GEKOMEN ZONDER PLAN?

VRAAG DE GRATIS STRATEGIE-CHECK AAN

Bij een missie hoort een strategie. Het doel weten we beide wel: een groter publiek en meer naamsbekendheid wat uiteindelijk tot meer omzet leidt. Hoe gaan we bij dat doel komen?; De Instagram Groeiservice werkt niet voor alle soorten producten/diensten of merken. Het is handig om eerst te kijken wat er op strategisch gebied mogelijk is.

Samen bespreken wij de tactiek. Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met jou op om te
kijken wat wij samen kunnen bereiken!