ADVERTEER OP DE GROOTSTE SITES!

Adverteren op grote populaire sites: veel gedoe, hoge kosten en alleen voor de grote spelers zou je denken.

Je product of dienst zelf aanbieden via Facebook, Instagram en Google slaat ook nog niet echt aan en je vraagt je af waar dat ‘gouden marketing ei’ zicht nou bevindt.

Er is sowieso een populaire site in Nederland waar jouw doelgroep al zit. Heb je hem al in je hoofd?

Met ADXL heb ik binnen no time een visueel aantrekkelijke campagne online. Neem direct contact op of lees nog even verder!

200

GROTE MERKEN

63

GEPLAATSTE CAMPAGNES

916

POTENTIELE KLANTEN

46

DAGEN TE LANG GEWACHT

MEER BEKENDHEID

Moniek en Harry zien jouw advertentie vaak voorbij komen wanneer zij op hun mobiel, tablet of computer rustig een artikel zitten te lezen van de Volkskrant. Jouw logo blijft inmiddels in hun hoofd zitten.

MEER BEZOEKERS

Niet alleen Moniek en Harry valt dit op, maar iedereen in Breda die de Volkskrant leest. Na de vijfde keer jouw advertentie te zien denken zij: ”hee, misschien moet ik daar toch eens gaan kijken”.

MEER OMZET

Eenmaal op jouw website kijken zij hun ogen uit naar de beschikbare producten en diensten. Als het niet vandaag is, komen zij zeker nog een keer terug om een aankoop te doen!

BIJ TOEVAL EENS EEN KLANT

U kent het wel, scènes uit de A-Team waar ze met losse flodders en flink mis te schieten bij toeval eens een schurk raken. Het duurt lang en heeft amper resultaat.

Laten we de schurk veranderen naar het woord doelgroep, en de A-Team uit het verhaal van net veranderen naar American Sniper.

Ik beschrijf hier het product ADXL. Wat nou als ik vertel dat u kunt meeliften op al bestaande doelgroepen van grote platformen.

Jaren werk van Funda, Cosmopolitan, financiëel dagblad en vele andere sites die al een doelgroep hebben opgebouwd en u kunt direct meeliften op hun platform, “maar Frank dit is toch onzin, ik heb die prijzen wel eens gezien, en dat is hartstikke duur”. Het is dus geen onzin en om het nog specifieker te maken kan u zelf een postcode gebied uitkiezen waar die advertentie op de gewenste grote sites te zien is. Wat zei ik? American Sniper. Wij gaan met u op het dak liggen en maken een campagne die in de roos schiet.

DISPLAY ADVERTISING VIA ADXL

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DISPLAY ADVERTENTIES VAN ADXL?

”Voor ons is het belangrijk dat wij, in verband met onze franchiseregels, binnen een bepaald postcodegebied moeten adverteren. Segmentatie is voor ADXL geen probleem”

”Het systeem heeft hele nuttige statistieken waar veel op af te lezen valt. Daarom een echte aanrader om met je bedrijf zichtbaar te worden!”

“ADXL geeft in tegenstelling tot een hoop andere marktpartijen echt heel veel inzichten en statistieken. Deze zijn bijzonder waardevol en maken het mogelijk nog gerichter te targeten .

BINNEN EEN WEEK JOUW CAMPAGNE OP DE GROOTSTE SITES VAN NEDERLAND

Via ADXL bieden wij de mogelijkheid om op postcode te adverteren op de grootste websites in Nederland voor slechts €5,- per dag door middel van een retargetting campagne. 

​Denk hierbij aan adverteren met een banner of videobanner op de websites van VolkskrantTelegraafFinancieel Dagblad, Nu.nl en nog veel meer. Het mooie is dat je alleen binnen een bepaald postcodegebied kan adverteren dus geen geld weggooit. – specifiek zijn is nooit verkeerd!

Zeer doelgroepspecifieke websites en platformen behoren binnen de mogelijkheden zoals: Ellegirl, Cosmopolitan of Autoscout en Autotaal. Zoals ik al zei: iedereen valt te bereiken! 

Wanneer je contact opneemt, bedenken wij eerst samen een creatieve strategie om jouw bannercampagne aantrekkelijk te maken. Zo lang jij de advertentie niet hebt goedgekeurd betaal je niks! Binnen een week staat je campagne op voeten en kunnen we starten

DE VOORDELEN VAN ADVERTEREN VIA ADXL

TARGET OP POSTCODE

Wil je plaatselijk, regionaal of landelijk adverteren? Het kan allemaal.

200 GROTE MERKEN

We maken samen een lijst met sites en merken waar jouw doelgroep zit. Sky is the limit.

OP ALLE DEVICES

Advertenties worden vertoond op alle devices: desktop, laptop, tablet en mobiel.

ZIE DE RESULTATEN

Waar je geld blijft is geen raadsel en welke sites het beste presteren kan jij direct zien.

CREATIEVE STRATEGIE

We maken samen een lijst met sites en merken waar jouw doelgroep zit. Sky is the limit.

RETARGETTING

Advertenties worden vertoond op alle devices: desktop, laptop, tablet en mobiel.

DAGEN & TIJDSTIPPEN

Waar je geld blijft is geen raadsel en welke sites het beste presteren kan jij direct zien.

LIFT MEE OP MERKEN

Wil je plaatselijk, regionaal of landelijk adverteren? Het kan allemaal.

OP WELKE SITES GA JIJ ADVERTEREN?

Het is tijd om meer verkeer naar jouw website te genereren. Display advertising via ADXL is hier de ideale manier voor. We maken een prachtig opvallende banner advertentie voor je en het adverteren kan vervolgens beginnen.

Het leukste vind ik altijd sparren met de klant en het unieke aspect van hun product of dienst in de advertentie naar voren te laten komen. Heb jij al een idee op welke sites je wilt adverteren? Laat mij jou daarbij helpen!

Druk op de onderstaande knop en laat je gegevens achter. Ik zal eerst vrijblijvend contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Let’s do it!

TOCH LIEVER ZELF EERST ADVERTEREN VIA FACEBOOK?

DOWNLOAD MIJN GRATIS E-BOOK ADVERTEREN VIA FACEBOOK

Ik gaf voorheen cursussen in Facebook & Instagram adverteren wil je hier meer over weten download dan gratis het het E-Book en ga zelf aan de slag met je advertenties.

Ik heb er veel mensen mee kunnen helpen hun doelgroep te bereiken dus je kan hier vast veel waarde uithalen in je zoektocht naar ‘het gouden marketing-ei’.

Je download wordt naar je mailbox gestuurd na het invullen van het onderstaande formulier!